Zoeken
Reisblog | Azië
Alles wat je wilt weten over: Azië
Reisblog | Azië
Reizen door Azië is genieten van culturele rijkdom en culinaire verscheidenheid. Of je nu de Beijing opera bezoekt of een Kathakalivoorstelling in Zuid-India en of je nu een drakenbootrace in Thailand meemaakt of het Nadaam-festival in Mongolië; je zult zien dat eeuwenoude tradities nog springlevend zijn. Laat niet alleen de geest genieten, maar verwen ook de maag. Smul van gado gado in Indonesië, een hotpot in Chengdu, een dal bhat in Nepal of een shabu shabu in Japan, de Aziatische keuken is even afwisselend als het landschap.
Lekkerste gerechten in het zuiden van India
Toen ik hoorde dat ik op studiereis naar Zuid-India zou gaan, was ik superblij! Niet alleen omdat India een ongelofelijk fascinerend land is, maar ook omdat de Indiase keuken bij mij met stip op nummer 1 staat. Mijn keukenkastje ligt vol met Indiase kruiden, die heel regelmatig gebruikt worden voor een lekkere curry...
Culinair Vietnam
Afgelopen maart ging collega Sandra mee met de 4-weekse groepsreis naar Vietnam. Sandra: "Een van mijn hobby´s is de Aziatische keuken zowel het proeven als het koken. Vietnam is het land...
Volg de Gids
Wie altijd alleen op reis gaat, moet even wennen aan een groepsreis: alles is geregeld en je bent constant in gezelschap. Maar het kleurrijke Rajasthan is er misschien wel de ideale bestemming voor.